Neomezená data na léto zdarma od T-Mobile: (21.06.2021)

T-Mobile, který poskytuje společnosti Bosch a jejím zaměstnancům na základě rámcové smlouvy zvýhodněné mobilní tarify, rozjíždí kampaň Sportovní léto s neomezenými daty na léto zdarma!

V rámci této kampaně nabízí T-Mobile neomezená data pro své zákazníky v období od 18. června do 31. srpna 2021. Balíček neomezených dat Sportovní léto stačí jednoduše aktivovat v aplikaci Můj T-Mobile.

Kdo má nárok na neomezená data?
Nárok na neomezená data mají mimo jiné také všichni zákazníci T-Mobile v zaměstnaneckém programu od firmy Bosch, kteří využívají data (mají data již přímo v tarifu nebo mají aktivní nějaký datový balíček).

Neomezená data mohou mít také uživatelé služebních mobilních čísel v JhP. Podmínkou je mít na čísle zakoupený balíček MI Extra. Tedy kdo si zakoupí přes svou soukromou platební kartu v mobilní aplikaci balíček Mobilní internet Extra (minimálně 2,5 GB, jednorázový nebo nastálo), může si v aplikaci vyzvednout neomezený balíček dat pojmenovaný „Sportovní léto''.

Bez omezení rychlosti...
Neomezená data navíc poběží bez omezení rychlosti, lidé tak mohou prožít léto aktivně a svobodně s rychlým internetem v kapse a být online kdykoli a kdekoliv budou potřebovat. Společnost T-Mobile se rozhodla rychlost neomezených dat poskytovaných přes léto zdarma neomezovat, aby mohli všichni při aktivním trávení volného času využívat sportovní aplikace či sledovat olympijské přenosy bez omezení

Neomezená data platí i v rámci EU
V případě, že se zákazníci T-Mobile letos rozhodnou vycestovat, bude jim balíček fungovat i v rámci Evropské unie. Spotřeba dat v zahraničí je však omezena, pro rezidentní zákazníky a firmy je 9,5 GB a pro uživatele předplacených karet Twist 4,26 GB.

Pokud tedy využíváte zvýhodněné mobilní tarify nabízené na základě rámcové smlouvy od společnosti Bosch a máte data již přímo ve svém tarifu / máte aktivovaný nějaký datový balíček, můžete si v aplikaci Můj T-Mobile aktivovat neomezená data zdarma na celé letošní léto!