>> Zapomenuté heslo

Bence Roman

nebo klapka: 3232

Program kina

Pro naše členy nabízíme slevněné vstupné

Částečné omezení výroby aktuální informace: (07.04.2020)

Částečné omezení výroby prodlouženo do 26. 4. 2020

Vážení zaměstnanci, z důvodu přetrvávajícího poklesu zakázek bude částečné omezení výroby, které bylo původně plánovánood 28. 3. do 13. 4., prodlouženo až do neděle 26.4.2020.
Co to znamená? Do 26. 4. budeme nadále částečně redukovat kapacitu výrobních i podpůrných úseků. Část zaměstnanců JhP v důsledku ponížení zakázek zůstane podle potřeby firmy na určitou dobu doma. Vedoucí úseků včas definují strukturu a počet zaměstnanců nutných k zajištění provozu. V tomto procesu bude snahou firmy přihlížet k potřebám jednotlivých zaměstnanců.
Díky společné dohodě mezi vedením firmy BOSCH DIESEL s.r.o. a zástupci odborových organizací ze dne 7. 4. 2020 bude dotčeným zaměstnancům, kteří na základě rozhodnutí zaměstnavatele z důvodu poklesu zakázek zůstanou doma v období 14. 4. - 26. 4. 2020, proplácena náhrada ve výši 75% průměrnémzdy.
Zaměstnanci,kteří v těchto dnech budou chodit do práce,obdrží standardní výši mzdy.
Stejná pravidla budou nastavena i pro agenturní zaměstnance. Ze strany agenturních zaměstnanců je očekávaná plná podpora těchto opatření.
Děkujeme Vám za Vaši podporu v této těžké době!