Volnočasové aktivity: (12.03.2020)

Vážení kolegové, informujeme Vás o opatření společnosti Bosch, vzhledem k aktuální situaci ohledně SARS-CoVid-19.

Vemte prosím informaci na vědomí...

KOVO I

----------------------------------------------------------------------------------------------------------------

Vážení zaměstnanci,
s okamžitou platností jsou dočasně zrušeny stálé volnočasové aktivity jako je bazén, bruslení a fitness zdarma pro zaměstnance JhP a jejich rodinné příslušníky.

Toto mimořádné opatření zavádíme v souvislosti s rozhodnutím Bezpečnostní rady státu ČR ze dne 10.03.2020, které zakazuje v ČR divadelní, hudební, filmová představení a další umělecké, sportovní a náboženské akce, trhy, veletrhy a další soukromé i veřejné akce s předpokládanou účastí vyšší než 100 osob.

Zrušení se týká těchto zařízení:

-       Bazén E. Rošického v Jihlavě

-       Horácký zimní stadion v Jihlavě

-       Bazén Kotlina v Havlíčkově Brodě

-       Fitness Kotlina v Havlíčkově Brodě

-       Aquapark Laguna v Třebíči

-       Fitness Bílý Králík v Třebíči

O obnovení těchto aktivit Vás budeme informovat.

„Jednorázové volnočasové aktivity“, které jsou plánované pro jaro 2020 (např. Kruhový trénink, Jógou proti stresu, H.E.A.T., První pomoc, Velikonoční pletení z pedigu, …) prozatím běží beze změny a nebudou rušeny.